Sead Kolašinac ipak ne dolazi na okupljanje BiH

Arsenal poslao molbu bh. Savezu

Sead Kolašinac ipak ne dolazi na okupljanje BiH

Fudbaler Arsenala Sead Kolašinac će ipak propustiti predstojeću reprezentativnu akciju, saopšteno je na zvaničnoj stranici NFSBiH.


Iako je Kolašinac dobio naknadni poziv Prosinečkog i najavio svoj dolazak na okupljanje, iz Arsenala su našem Savezu poslali molbu da ga poštedi napora s obzirom da se tek oporavio od teške povrede.

Iz NFSBiH su izašli u susret Arsenalu, pa Sead Kolašinac ipak neće biti na raspolaganju Robertu Prosinečkom za utakmice sa Turskom i Sjevernom Irskom.

Sead Kolašinac nije igrao ni na prethodne dvije utakmice Lige nacija protiv Sjeverne Irske i Austrije, kada je njegovo mjesto u ekipi zauzeo mladi Eldar Ćivić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Fudbaler Arsenala je prije nešto više od dva mjeseca povrijedio koljeno, s kojim je ranije već imao određenih problema, ali se najzad uspio oporaviti i prošle sedmice zaigrati za Topnike protiv Qarabaga u Evropskoj ligi.

Posljednji meč za reprezentaciju BiH Kolašinac je odigrao još u martu protiv Senegala (0:0), kada je na terenu proveo 77 minuta.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Koji ce nam...sto bi se reklo?
2 48
starmac
Sejo je dobar momak i dobar igrac.Treba ga postedit jer ipak se oporavlja od povrede i nek se izbori za prvi 11 u Arsenalu.A znamo da je pravi i dokazani Zmaj.Sejo sretno i puno zdravlja.
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi