16

Komentari (16)

Mr.Balboa
Dajte ljudi nemojmo biti balije takve,psujete covjeku a odigrali smo skoro pa savrseno sa ovom ekipom,a naravno jos da se vrati kolasinac I hajrovic,bit ce to sasvim dobra ekipa koju treba samo jos uigrati!Cestitke Robi za ovako dinamicnu utakmicu!!!
Mesa.Sabanadzovic
Ma štoooo daj da se mješooooomo
Aduka
19211921
bravo robi! ovakvog trenera i covjeka smo trebali
Ali
Jest i tesko izabrati prvih 11 dva profesionalca ostali amateri svih 9 ne vrijede ko dzeko i pjanic
Mu'min Juventino FKS
Dobro si reko, samo hajvan jos da hoce zvati hajrovica
DelPiero
@mesut10 Zavrsni turnir lige nacija dolazi nakon kvalifikacija, tako da su male sanse da ce to biti Ukrajina, Danska i Rusija (koje bi trebale biti sposobne da obezbijede plasman ranije). A nadam se da ni mi necemo morati igrati taj zavrsni turnir...
Mu'min Juventino FKS
Niie tacno! Zavrsni turnir ti je u junu i tu samo igraju pobjednici A lige, a ne mi!
Mu'min Juventino FKS
A hajvanu jedan sta se nadas pa bi to bilo odlicno ccc bas dosta hajvana na ovoj vihesti. Skupile se ovce...
mesut10
Liga nacija moze biti besmislena samo za 5-6 najjačih reprezentacija i za one koji nemaju šanse u ligama u kojima se nalaze (npr Island u ligi A). Po nas ce biti dobro samo ako osvojimo ligu B. Ako izgubimo u playoffu to znači da smo ostali bez prvenstva kroz ligu nacija i sad i sljedeći put, jer ćemo biti u ligi A. Tako da ovo je sada prilika, da li cemo je iskoristiti neizvjesnosno je. Ukrajina, Danska i Rusija su ozbiljne ekipe i budemo li njima dozvolili prilike kao Sjevernoj Irskoj vcrs, bojim se da lagano ispasti. Nadam se da ce Žuti to zategnuti.
Mesa.Sabanadzovic
E jesi pametan u picku materinu
Mu'min Juventino FKS
Liga nacija nije nikom.besmislena osim klupskim trenerima i neinteligentnim ljudima kao klopp
Medo-Brundo
Ma stomak nam donosi srecu
criticos
Robi brate, hajde malo taj stomak sredi. Ruzno je vidjeti, kao da janje krijes ispod trenirke. Odlicno ti ide, sve je za 10, al brate mili, krijes se iz stomacine
DamirT
Sta tebe briga kako on izgleda?Ako njemu ne smeta sta se ti naso mijesat
Mu'min Juventino FKS
Uvijek se hajvani nadju :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti