Prosinečki najavio promjene: Protiv Italije pokazati pravo lice

Selektor BiH pred meč sa Italijom

Prosinečki najavio promjene: Protiv Italije pokazati pravo lice

Na današnjoj press konferenciji bh. reprezentacije pred utakmicu s Italijom pojavili su se Robert Prosinečki i Miralem Pjanić.

Činjenica je da je neočekivani poraz u Finskoj (2:0) malo poremetio atmosferu među našim fudbalerima, međutim poraz je već danas stvar prošlosti i svi su motivisani kako bi se dobrim rezultatom u Torinu iskupili navijačima.

Najprije se Prosinečki osvrnuo na atmosferu.

"Malo nas je poljuljalo to što smo izgubili u Finskoj, odigrali smo loše tu utakmicu, što se vidjelo i na snimcima. Nadam se da ćemo sutra protiv Italije pokazati pravo lice koje je krasilo BiH u zadnjim utakmicama gdje je cijela ekipa bila borbena i kompaktna", kazao je Prosinečki.

Nema dvojbi ko je favorit, a više nema dvojbi niti oko sastava, barem što se tiče selektora Prosinečkog.

"Bit će sigurno određenih promjena u odnosu na utakmicu sa Finskom."

Ima li plan kako unaprijediti igru u veznom redu?

"Dosad nas je krasio vezni red. Sada samo imali poteškoće, ponajviše zbog toga što Pjanić nije igrao, tako da se nadam da će sutra biti puno bolje", istakao je, između ostalog, Prosinečki. 

Utakmica između Italije i BiH se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 20:45 sati. 

Top Komentari

mostarac
Mario Vrancic je morao da igra protiv Finske ...Sad ce ga stavit protiv Italije i ako izgubimo sto je za ocekivat onda ce reci pa evo igrao je protiv Italij pa nista...Igrac iz EPL koji je jedan od najzasluzniji za plasman Noriwch City nema mjesta a ima Besic iz druge Engleske lige,Saric iz Juzne Koreje itd malo cudno zar ne...
8 0
pipun
Zuti jedi govna i ti i supci iz saveza
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi