20

Komentari (20)

Ramoramo
Samo skloniti civica sa beka
teddy sheringham
Ćidić ne zna pogoditi bazen, Sarića drma jet lag. Cimi se krije po terenu. Džeko nije šansu napravio cijele kvalifikacije. Ova reprezentacija nema kvalitet za neku Finsku, o čemu pričamo ovdje pred Italiju??
Keno
Budem li sutra opet vidio onog sarica i besica ili ckmirota u sredini sve ce mi biti jasno i bojkovat cu reprezentaciju dok ne ode robert
Sanel1980
Sad ce mo pokazati pravo lice,jadna li nam majka
mats
ti si garant clan SDP ili Njihove stranke...cim kukav i samo crnjake bacas..nije sramora izgubiti od Italije, jaki su...ali da se unaprijed predajemo..to su SDPovci radili 90ih i zavukli se u podrume.Nisu izasli do 2000-e..e tad i jesmo lijepo zivjeli, dok im neko ne rece da je rat gotov pa brze bolje fotelje zauzese..zato nam i jeste ovako radi petokolonasa i kukavaca ,koji nas udusise sa svojim crnjacima svaki Boziji dan..dosta vise pesimizma!Zasto ne pobjediti Italiju?!Mozemo li?Mozemo..hocemo li?Vidjet cemo ali se trebamo BORITI a ne unaprijed predavati!
GAziJA....
Samo nek nisam UHLJEB, kao ti..volim i ja Bosnu, samo vidim da smo ZA KURCA U SVEMU..ali tebi su tvoji rekli da je dobro, ne smojes da drugacije mislis...
Sanel1980
Pobijediti italiju?haj spavaj duse ti
Sanel1980
Ja uhljeb?znamo se odnekud?
GAziJA....
Jedan Vrancic ne dobije minutu protiv Finske, jedan Hakrovic uopstw nije pozvan..a igraju ti Civic, Saric, ...FUUJJ
mukky
Hajte kurbani, hajte
mats
Komentar ti je dno dna..FUJ!
igepa
jede govna ubacice pjanica sto mora i to ce bit izmjema kunem se da je susiv bolji bio od nejga i to ce se dokazati . ..
Nermo
Necu ni gledat utakmicu
Adnanos
pipun
Zuti jedi govna i ti i supci iz saveza
Analiticar
Izbaci Dzeka. On vam je igrac manje na terenu!
mostarac
Mario Vrancic je morao da igra protiv Finske ...Sad ce ga stavit protiv Italije i ako izgubimo sto je za ocekivat onda ce reci pa evo igrao je protiv Italij pa nista...Igrac iz EPL koji je jedan od najzasluzniji za plasman Noriwch City nema mjesta a ima Besic iz druge Engleske lige,Saric iz Juzne Koreje itd malo cudno zar ne...
mats
de ba sjasi vise sa tim komunistickim glupostima i podvalama sa Klixa i radiosarajeva!Okanite se vise i Besica i Sarica, da su Bogdo drugi barem trcali kao njih dvojica a da nisu setali..onaj Cimirot NIJE za reprezentacije i Mario Vrancic je za njega Messi. I Gojak je bolji od Cimirota.nema u njemu 35 kg. Bolje bi bilo da je ubacio Zakarica preotiv Finaca,Todorovica a ne Bicakcica na beka..Glupost.Sunjicu na dusu idu oba gola Finaca.Glupost je da igra on, koje je nekako trom, a da ne igraju u tandemu Memisevic-Bicakcic.Onda na lijevo Zukanovica a na desno Todorovica.Mnogo bolje bi ferceralo.
Ako ti ne zamienis Sunjica, Civica i Sarica mi smo onda najebali. Vrancic mora igrati od prve minute.
criticos
Pretpostavljam da je promjena Pjanić umjesto Cimirota?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.