4

Komentari (4)

Rekorderi
Šteta što ode sa našeg kormila. Trebao je ostati do kraja. Doduše, i ovako je bio najgori trener u istoriji ove reprezentacije. Na navalu vijetnamske filijale, on je izabran a ne Osim. E sad strepi od baraža, strepi od derbija. Tako ti je kad si glup i sujetan.
Hakkinen
A šta trebao je Amaw? Ja nisam bio ni za jednog ni drugog . A samo mi nije jasno kakve veze Vijetnam ima sa Decembarskim? Ćuj na navalu vijetnamske filijale? Hahaha e baš me nasmija ali eto tvoje mišljenje. Decembarski će se raspasti do kraja prvenstva skroz. A Bajević će odraditi dobar posao i igrat ćemo Euroooooooo
AmirTenk
Treba dovest tinu svena susica
Aconcagua
Zar je moguće?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.