Prosinečki ne pamti mučnijih pola sata u svojoj karijeri

Kayserispor se raspao za 30 minuta

Prosinečki ne pamti mučnijih pola sata u svojoj karijeri

E. Škorić

Kayserispor bivšeg selektora Roberta Prosinečkog nalazi se pred novim porazom.

Vezao je Kayserispor četiri meča bez poraza (dvije pobjede i dva remija), ali je uoči 25. kola ostalo na dnu s 19 bodova, no isto tako i sa izglednijim šansama da se spasi nego ranije.

Ipak, baš kada je trebalo najviše da se potrude, igrači njegovog tima su zakazali.

Naime, derbi začeja igraju 16-plasirana Kasimpaša i Kayserisport, a tim našeg bivšeg selektora nakon pola sata gubio je 3:0, što je ujedno i rezultat prvog dijela.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Koita je u šestoj pogodio za 1:0, pa je Šarlija u 11. povisio na 2:0, a već u 30. minuti je bilo 3:0, pošto je Ndongala postigao pogodak.

Bh. internacionalci Zoran Kvržić i Muris Mešanović igraju od početka utakmice, ali kao što se vidi iz priloženog rezultata - ne baš onako kako bi želio Prosinečki.

Top Komentari

AmirTenk
Treba dovest tinu svena susica
7 3
Aconcagua
Zar je moguće?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi