"Interesovanje za meč u Beču je ogromno, u zadnje tri godine ovo je nezabilježeno"
Reprezentaciji Bosne i Hercegovine potreban je remi kako bi osigurali prvo mjesto u grupi Lige nacija. Prvo mjesto znači i plasman među 12 najboljih selekcija Evrope (Foto: T. Hebib)

Turistička agencija Centrotours organizuje odlazak navijača BiH u Beč

"Interesovanje za meč u Beču je ogromno, u zadnje tri godine ovo je nezabilježeno"

Midhat Šljivak

Do utakmice između reprezentacija Austrije i Bosne i Hercegovine ostalo je tek nešto više od dvije sedmice, a u ovom meču će selekcija BiH sasvim sigurno imati veliku podršku sa tribina Ernst Happel stadiona.

Procjenjuje se da će za reprezentaciju BiH navijati više od 10.000 sretnika koji su uspjeli kupiti ulaznice za ovu utakmicu, odlučujuću za prvo mjesto u Ligi nacija i plasman među najbolje selekcije Evrope.

Turistička agencija Centrotours organizovala je odlazak navijača Bosne i Hercegovine na utakmicu u Beč.

O pripremama za odlazak na ovu utakmicu razgovarali smo sa Adnanom Ajdinovićem, menadžerom za sportska putovanja u agenciji Centrotours.

Kakvo je interesovanje za odlazak na utakmicu Austrija – Bosna i Hercegovina?

"U zadnje tri godine nije bilo većeg interesovanja za neku utakmicu naše reprezentacije na gostujućem terenu kao što je za ovu utakmicu. Zahvaljujući dobrim rezultatima i pobjedama u prethodne tri utakmice u okviru Lige nacija, te činjenici da se nalazimo na prvom mjestu u našoj grupi, interesovanje za ovu utakmicu je zaista veliko. U prilog tome ide i činjenica da je Beč relativno blizu, kako navijačima iz Bosne i Hercegovine, tako i navijačima iz naše dijaspore".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Koliko navijača Bosne i Hercegovine će putovati na utakmicu u Beč?

"Agencija Centrotours organizuje odlazak na ovu utakmicu kako za navijače BiH iz dijaspore, tako i za navijače iz Bosne i Hercegovine. Za navijače koji dolaze iz dijaspore, kao i za navijače iz BiH koji putuju privatnim automobilima, rezervisali smo četiri hotela u Beču i omogućili kupovinu paketa smještaj + ulaznice po početnoj cijeni od 159,00 KM za jedno noćenje sa doručkom i ulaznicom. Pored ovoga, organizujemo odlazak na utakmicu i avionom i autobusom. Imamo dva programa putovanja autobusom i to putovanje bez noćenja po cijeni od 99,00 KM i putovanje autobusom sa jednim noćenjem u Beču sa uključenim doručkom po cijeni od 199,00 KM. Za navijače koji žele putovati na utakmicu Austrija – BiH i Španija – BiH organizovali smo posebno putovanje avionom iz Sarajeva. Očekujemo da će u organizaciju Centrotours agencije na utakmicu u Beč putovati oko 600 navijača".

Da li ima još slobodnih mjesta i kako se može izvršiti rezervacija putovanja?

"U prodaji su posljednja mjesta na svim programima. Za putovanja autobusima imamo dostupno jos 15-ak mjesta, a u hotelima u Beču imamo dostupno još 10 soba. Za sve putnike smo obezbjedili ulaznice za utakmicu koje koštaju 65,00 KM (kategorija 3) odnosno 130,00 KM (kategorija 1). Svi programi su dostupni na nasoj web stranici www.centrotours.ba, a više informacija može se dobiti putem telefona 033/205-481 033/214-959 i 032/409-409 ili putem Facebook stranice Centrotours Travel Agency", rekao je Ajdinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi