Prosinečki podvrgnut operativnom zahvatu
Selektor se jučer nije pojavio na otvaranju nove zgrade Fudbalskog saveza BiH jer se osjećao loše, a već je danas podvrgnut operativnom zahvatu.

Potvrđeno za SportSport.ba

Prosinečki podvrgnut operativnom zahvatu

Selektor fudbalske reprezentacie Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki podvrgnut je operativnom zahvatu.

Kako je glasnogovornica naše reprezentacije Slavica Pecikoza rekla za portal SportSport.ba, naš selektor se jučer osjećao loše te je danas na operacionom stolu.

"Trenutno je na operaciji, abdominalni problemi su u pitanju i jučer se loše osjećao", istakla je Pecikoza za SportSport.ba.

Podsjetimo, naš selektor se upravo iz zdravstvenih razloga jučer nije pojavio na otvorenju nove zgrade Fudbalskog saveza BiH. 

Top Komentari

velez mo
BRZ OPORAVAK SELEKTORE.
52 0
ibrahim51
Zelimo brzo ozdravljenje nasem selektoru Prosineckom.
46 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi