Prosinečki: Polako se uhodavamo i uigravamo

Selektor BiH zadovoljan nakon remija

Prosinečki: Polako se uhodavamo i uigravamo

Reprezentacija BiH pružila je solidnu partiju u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Senegala.

Selektor Robert Prosinečki je priliku za igru pružio svim pozvanim fudbalerima, izuzev Kenana Pirića i Vedrana Kjosevskog, a nakon 90 minuta igre na stadionu Ocaeane u Le Havreu bilo je 0:0.

Nakon večerašnje utakmice Prosinečki je izjavio kako je zadovoljan igrom i zalaganjem igrača.

„Mogu biti zadovoljan igrom i borbenošću. Napravili smo šest izmjena kako bi što više igrača dobilo minutažu. Imali smo i bolje prilike od Senegala i mogli smo i pobijediti. Polako se uhodavamo, uigravamo se. Igrači usvajaju ono što želim. Imamo igrače koji znaju da igraju i moramo biti zadovoljni načinom na koji smo odigrali večeras. Danas smo bolje igrali i izgledali sigurnije na terenu nego protiv Bugarske", izjavio je Prosinečki.

Narednu provjeru naš nacionalni tim će imati u maju protiv Crne Gore. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti