Prosinečki poslao naknadni poziv

Pirić napravio muke selektoru Zmajeva

Prosinečki poslao naknadni poziv

S. Mlaćo

S obzirom na to da zbog povrede zadobijene u utakmici za svoj klub Kenan Pirić neće moći da dođe na današnje okupljanje A reprezentacije, selektor Robert Prosinečki je pozvao novog golmana.

Član FK Sarajevo i standardni mladi reprezentativac Vladan Kovačević će ponovo je dobio poziv u A tim i konkurisaće za utakmice sa Lihtenštajnom i Armenijom.

Podsjetimo, već ranije su pozive dobili Ibrahim Šehić i Jasmin Burić.

Okupljanje naše reprezentacije počelo je danas u 12 sati, a prvi trening je večeras u 18 sati.

U utorak, 3. septembra, bh. selekcija će odraditi još jedan trening, a on je zakazan za 17 sati. U srijedu je zakazana press konferencija za 19:45 sati, te trening našeg tima u 20:30 sati na stadionu Bilino polje. Meč s Lihtenštajnom igra se u četvrtak u 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Već naredni dan Zmajevi idu put Armenije, a let za Jerevan zakazan je u 10 sati na aerodromu u Sarajevu. Po dolasku u Jerevan u 17 sati po našem vremenu zakazan je i trening.

Dan kasnije 7. septembra će biti održana press konferencija, te zvanični trening našeg tima na stadonu Yerevan u 15 sati (po našem vremenu). Meč protiv Armenije na programu je u nedjelju u 15 sati po našem vremenu.

Top Komentari

Samoiskreno
NAJLOSIJI GOLMAN LIGE !
0 19
AnijakManjo
Ovo onaj iz 5arajva, frajer ko duh kasper.
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi