Devet utakmica zaredom reprezentacija Bosne i Hercegovine je bez poraza pod vodstvom Roberta Prosinečkom. Španija će ipak biti najveći izazov dosad

Selektor reprezentacije BiH

Prosinečki pred Španiju: Utakmica je jako ozbiljna, velika je stvar igrati sa Španijom

M. Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u Las Palmasu igra prijateljski meč protiv selekcije Španije.

Pred ovaj meč govorio je selektor naše selekcije Robert Prosinečki koji je najavio promjene unutar tima.

"Biće sigurno promjena. Ozbiljna je utakmica, iako je prijateljska. Duel sa Španijom je velika stvar. Daćemo sve od sebe da odradimo dobru utakmicu. Promjena će biti, igraće skoro svi i daćemo šansu svima"

"Španija je odlična selekcija, iako je i kod njih smjena generacija i znamo da nakon poraza od Hrvatske žele napraviti dobar rezultat pred svojim navijačima. Poznajem ih jako dobro, prijatelj sam sa Luis Enriqueom. Radi se o dobrom treneru koji iza sebe ima rezultate i nadam se da će ih imati u španskoj reprezentaciji"; rekao je Prosinečki.

Top Komentari

Naser
ta ce spanci
22 3
Derdiyok
Eskucame perdoname, samo da izvedem korner.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi