Veliki interes španskih medija za reprezentaciju BiH

Zmajevi privlače pažnju u Las Palmasu

Veliki interes španskih medija za reprezentaciju BiH

Nogometna reprezentacija naše zemlje od jučer se nalazi na Kanarskim ostrvima, tačnije u Las Palmasu.

Nakon što su remizirali sa Austrijom u Beču, Zmajevi će u nedjelju na stadionu Gran Canaria odigrati prijateljski meč sa selekcijom Španije, a u ovom duelu selektor Robert Prosinečki neće na raspolaganju imati Ognjena Vranješa i Miralema Pjanića.

Mediji u Španiji pred nadolazeći susret pokazuju veliki interes za reprezentacijom BiH. To se naročito odnosi na selektora Prosinečkog, koji je u karijeri, između ostalog, nastupao za njihove klubove Real Madrid, Barcelonu, Oviedo i Sevillu, a već jutros 'Žuti' je dao nekoliko intervjua tamošnjim novinarima.

Također, i brojni turisti žele iskoristiti boravak našeg tima u Las Palmasu da se fotografišu sa Prosinečkim i kapitenom Džekom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zmajevi će, dodajmo i to, večeras u 20:00 sati odraditi i prvi trening u Las Palmasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi