Prosinečki: Šimunović neće da igra za BiH, neću nikoga moliti

Selektor BiH za SportSport.ba

Prosinečki: Šimunović neće da igra za BiH, neću nikoga moliti

Defanzivac Celtica Jozo Šimunović odbio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za utakmice protiv Bugarske i Senegala.

Razlozi njegovog poteza nisu poznati javnosti, ali ni selektoru naše reprezentacije Robertu Prosinečkom.

"Ne znam koji je razlog što se Šimunović nije odazvao pozivu, to vam može reći samo on. Samo mi je rekao da ne želi igrati za Bosnu i Hercegovinu i to je to. Ako ne osjeća potrebu, onda neka i ne igra. Nikoga neću da molim, umoran sam već od moljenja", rekao je za Prosinečki za SportSport.ba.

Bh. selektor ističe da neće zvati novog stopera za predstojeće prijateljske utakmice.

"Neće biti novih imena, bez obzira na Šimunovića. Imamo dovoljno defanzivaca, tu su Šunjić, Vranješ, Zukanović, Memišević... Nadam se da će svi biti zdravi i spremni", riječi su Roberta Prosinečkog.

Top Komentari

KGB
Zapitajte se zasto nece da igra i nemojte osudjivati momka bezveze
29 35
Lud
Sve bih ja vas ustase i cetnike u hrvatsku i srbiju protjerao!!! Ali jebiga problem sto vas oni tamo NE ZELE pa nemate kud... A ustalom ko vas JEBE kad ste NISTA...
27 25

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi