Jozo Šimunović odbio poziv u reprezentaciju BiH
Novi otkaz defanzivca Celtica

Odluku saopštio selektoru Prosinečkom

Jozo Šimunović odbio poziv u reprezentaciju BiH

Midhat Šljivak

Štoper škotskog Celtica Jozo Šimunović odbio je poziv Roberta Prosinečkog u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ime 23-godišnjeg defanzivca našlo se na spisku igrača za predstojeće utakmice protiv Bugarske i Senegala, ali se Šimunović ponovo nije želio odazvati u nacionalni tim.

Šimunović je razgovarao sa selektorom Prosinečkim, te ga je između ostalog obavijestio da se u ovom trenutku ne može odazvati njegovom pozivu.

Ovaj fudbaler se ranije pojavljivao na okupljanju reprezentacije naše zemlje. Ipak, otpadao je u posljednji čas zbog sumnjivih povreda i očigledno da je da on nema želju da nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Okupljanje nacionalnog tima zakazano je za 20. mart u bugarskom Razgradu, a zatim slijede dueli protiv ove selekcije, te četiri dana kasnije protiv Senegala u Le Havreu.

Top Komentari

Čarapa
Pa ovo je pojačanje za nas, sad kad nas je odbio.
31 28
Gari Garinča
E moj Prosinečki, opali ti ovaj neotesanko šamar a da nisi ni svjestan. Prvo bolan kontaktiraj igrače a ne pozivaj napamet. Imaš saradnike zašto ti služe i zašto ih plaćamo? Na kraju krajeva, mislio sam da ništa ne prepuštaš slučaju, međutim, poslije ovog gafa imam o tebi drugačije mišljenje. Živi bili pa vidjeli. daj bože da nisam u pravu.
30 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi