14

Komentari (14)

Shik
Imomo srece sto nas sreca hoce. Kad naletimo na solidnog protivnika i malo nas nagaze.Eto konfuzije i novinarima posla.Nazalost mi bolje nejmamo.
Pa sto ste se uhvatili toga Hajrovica, to sto je dao gol protiv Slovacke, trebalo to da bude Hajroviceva viza i garant da igra ureeprezentaciji BiH, Dinamo je upravo ekipa koja godi njemu. Hajrovic je bio u Galatasaraj pa se izgubio u Galati, odatle ode u Werder - Njemacka i tamo se nije naigrao, cesto je bio na klupi za rezervne igrace, kako vidim Dinamo je Hajrovicev pravi Domet, gdje god da Hajrovic ode van Dinama garant da ce proci isto kao u Galatasaraj i Werderu, sto se da zakljuciti da Hajrovic nije neka posebna klasa i radi se o jednom prosjecnom igracu, sto znaci da ne treba mnogo zaliti sto Hajrovic ne igra u reprezentaciji BiH.
MirzaBarucic
Individualna klasa je bitna, timski duh je bitniji. Pogledaj samo Island, Kipar. Nije bitno je li Cimirot individualna zvijezda. Ako se uklapa u sistem igre kojeg forsira Robi, naravno da ce biti izabran. Shvatas li sad?
MirzaBarucic
Coban ti je stari, ha ja. Ako ne znas komunicirati kako treba onda odjebi u skokovima, majmune.
ibrahim51
Prosinecki se ovako ponasa zato sto ga sreca sluzi.Cim pocne gubiti onda je gotovo.Ne smije selektor ovako biti drzak.Ovo mu jedini uspjesni rezultat u dosadasnjem trenerskom radu. Vidjet ce mo ga poslije Spanije.On poziva neke igrace bez veze.Nejma ih nigdje u timovima u kojim se vode.Neka sve ce mu se obiti o glavu.
MirzaBarucic
Drzi se dzume Ibrahime, nije lopta za tebe.
kiki
Iznenađenje što Duljević igra u Dresdenu??????Ne igra on ni tamo,sjedi na klupi
dadopd
Dok ima rezultate sve je o.k.
king11
ja mislim da ne zove hajrovica zbog stila oblačenja
Sanel Orucevic
Pa retardu zoves povrijedjne igrace a Hajrovica u zivotnoj formi ni medju 24 kakavositi krme zuti cigene.
MirzaBarucic
Odvadi malo levatu, odvadi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.