Prošla su skoro 24 sata, ali o Robinhovom promašaju na Karaiskakisu se još uvijek priča

Basaksehir ispao

Prošla su skoro 24 sata, ali o Robinhovom promašaju na Karaiskakisu se još uvijek priča

A. Čaušević

Basaksehir Edina Višće se od Lige šampiona oprostio već na prvoj prepreci. Turskog viceprvaka je izbacio Olympiakos. 

Olympiakos je bio bolji i u revanš mešu pobijedivši s 2:0, međutim rezultat je mogao biti drugačiji da je Robinho bio prisebniji u prvom poluvremenu.

Igrala se 35. minuta kada je Višća kao na tacni loptu dodao Brazilcu, ali iskusni defanzivac sa svega nekoliko metara iz idealne pozicije nije uspio zatresti mrežu.

Robinho je šutirao mlitavo, pa je na prosto oduševljenje publike na Karaiskakisu golman domaćih Jose Sa uspio odbraniti njegov udarac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U nastavku susreta Olympiakos je preko Semeda i Valbuene upio postići dva gola i izboriti megdan sa Krasnodarom u play-offu za Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti