Prošla su tri mjeseca, a Klopp još uvijek priča o Ramosu i Salahovoj povredi

Nikako da prežali

Prošla su tri mjeseca, a Klopp još uvijek priča o Ramosu i Salahovoj povredi

E. Čaušević

Od poraza Liverpoola u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida prošla su skoro tri mjeseca, no na Anfieldu još uvijek pričaju o meču protiv kraljevskog kluba.

Redsi ovog vikenda otvaraju novu sezonu Premiershipa, no jedna od glavnih tema na Anfieldu i dalje je poraz u finalu Lige prvaka od Real Madrida. Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, ponovo se dotakao povrede Mohameda Salaha nakon starta Sergija Ramosa i jasno je da još uvijek nisu u potpunosti preboljeli ovaj poraz.

Čini se da će se o povredi Salaha koju je prouzrokovao Ramos pričati vječno barem kada su u pitanju navijači Liverpoola. Klopp je poručio da ne krivi Ramosa, ali da se jednostavno nada da će španski defanzivac jednog dana priznati da je namjerno povrijedio Salaha koji je bio na vrhuncu nevjerovatne forme.

"Ne želim da pobjeđujemo pod svaku cijenu, odnosno da radimo takve stvari. Naravno da bih volio biti pobjednik Lige prvaka, ali ne baš na takav način. Ne očekujem od Ramosa da prizna da je namjerno to uradio, samo se nadam da će objektivno pogledati to i reći iskreno šta misli o svemu. Salah je morao van igre zbog prekršaja na sredini terena, a bio je na vrhuncu forme. Mnogi su rekli da se to dešava u fudbalu, ali ako takvu poruku šaljemo djeci da nema granica i da je smo važna pobjeda onda će mi biti drago što ću napustiti ovaj planet nekada", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balija
Nije to nista, Seljini navijaci jos vicu "Nije bio penal u Bjeljini"
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije