Šta je Kovačić htio reći oproštajem?

Objava zbunila Engleze

Šta je Kovačić htio reći oproštajem?

U Chelseaju mogu barem donekle biti zadovoljni poslom koji su odradili u ovom prijelaznom roku. Na Stamford Bridge je, između ostalog, stigao i Mateo Kovačić, koji se nada kako će u Chelseaju dobiti ono što mu je nedostajalo u posljednjih godinu dana - mjesto u prvih 11.

Hrvatski nogometaš je silno želio napustiti Real Madrid, a 'kraljevski klub' ga na kraju pustio u Chelsea na jednogodišnju posudbu poslije koje se očekuje njegov povratak na Santiago Bernabeu.

No, čini se kao takve planove Kovačić baš i nema. On je na svom Instagram profilu objavio emotivni oproštaj od Real Madrida, i to onakav kakav daju samo oni koji se ne misle više vratiti, pa stoga ne čudi što je to izazvalo brojne komentare.

"Nakon tri godine prepune uspjeha i osvajanja trofeja, vrijeme je da nastavim dalje. Iako su se naši putevi razišli, želim poslati veliko hvala cijeloj obitelji Real Madrida i svim navijačima koji su bili prekrasan dio moga života koji nikad neću zaboraviti", napisao je Kovačić.

Kovačiću ugovor sa Realom inače važi do 2021. godine, dok Chelsea, interesantno, nema pravo otkupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
Ti ćeš završiti karijeru u Zrinjskom.!?
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi