Proslava trofeja u doba korone: Ovakvo nešto nikada prije nije viđeno u fudbalu

Moramo se prilagoditi na trenutnu situaciju

Proslava trofeja u doba korone: Ovakvo nešto nikada prije nije viđeno u fudbalu

E. Čaušević

Austrija je samo jedna u nizu zemalja gdje se fudbal nastavio igrati nakon dvomjesečne pauze.

Fudbal se u Austriju vratio finalnom utakmicom Kupa između Red Bull Salzburga i Austrije Lustenau. Salzburg je odigrao fantastičan meč i slavio sa visokih 5:0, te tako osvojio prvu titulu ove sezone.

Utakmica se igrala pred praznim tribinama što je sigurno pokvarilo ugođaj posebno tokom dodjele trofeja.

Zbog silnih epidemioloških pravila sigurno je da ovakvu proslavu titule još uvijek niste vidjeli. Igrači Salzburga su morali biti na propisanoj distanci, a slika i video zaista govore više od hiljadu riječi.

Top Komentari

user1578689992
Prave ljude jos luđe preko sporta. Nije dosta sto ljudi svoj zivot daju za fudbal, utakmice, kladionice, pracenje sportista sad ih jos uce distance... stvarno kud smo dosli da se 90min diraju,trce,bore a onda kad slave moraju bit na distanci. Ovce se mogu nastavit sisat...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti