Proslavio rođendan, našao novi klub, a onda dobio najljepši mogući poklon

Crnov će 1. februar 2022. godine zauvijek pamtiti

Proslavio rođendan, našao novi klub, a onda dobio najljepši mogući poklon

E. Čaušević

Ivan Crnov jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje hrvatskog drugoligaša Cibalije.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je prvi dio sezone proveo u NK Sesvete, ali odlučio je da se vrati za Cibaliju za koju je igrao u prvom dijelu prošle godine.

Crnov je jučer imao dan koji sigurno neće zaboraviti do kraja svog života. Pored toga što je potpisao ugovor s Cibalijom jučer je on proslavio i svoj 32. rođendan.

Ipak, nakon svega stigle su najbolje moguće vijesti. Naime, jučer se porodila i njegova supruga Rea koja je na svijet donijela sina Vitu.

Crnov nije mogao poželjeti bolji rođendanski poklon, a 1. februar 2022. godine će mu sigurno dugo ostati urezan u sjećanju.

"Uvjeren sam da imam najbolju ženu na svijetu! Prije 4,5 godine podarila mi je jednog prekrasnog anđela Tiu, a danas na moj rođendan mi je podarila drugog anđela Vitu. .. ne znam šta drugo reći ljubavi moja osim hvala ti do neba", napisao je Crnov na Instagramu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZcX-alsycD/[/instagram]

Crnov je u dosadašnjoj karijeri pored Cibalije i Sesveta igrao još za Goricu, Zrinjski, Sheriff, Široki Brijeg, Željezničar, Krupu, Triglav i Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti