Prošle sezone igrao za Napoli, sada ide u četvrtoligaša?

Nije u planovima Monka

Prošle sezone igrao za Napoli, sada ide u četvrtoligaša?

Dž. Mrakić
Teme:

Španski napadač Michu, koji je prije tri sezone stigao u engleski Premiership i oduševio javnost sa 18 golova za Swansea u debitantskoj sezoni, na pragu je prelaska u španskog četvrtoligaša.

Michu, kao ni prošle sezone, ni ove nije u planovima trenera Swanseaja Garryja Monka, zbog čega se španski napadač odlučio na radikalan potez.

Naime, 29-godišnjak koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Napoliju, ima problem povratka u staru formu nakon povrede zgloba i trenutno trenira sa španskim UP Langreo.

Langreo je član Treće divizije Španije, odnosno četvrtog ranga takmičenja, a engleski sportski mediji javljaju kako je Michu jako blizu potpisa ugovora sa ovim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti