Prošlo je šest ljeta, ali vrijedi se još jednom prisjetiti majstorije Zlatanove karijere
Ibrahimović je postigao na desetine fantastičnih golova, ali ovaj je sigurno najljepši.

Te noći smo ostali u čudu

Prošlo je šest ljeta, ali vrijedi se još jednom prisjetiti majstorije Zlatanove karijere

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović je tokom karijere napravio bezbroj spektakularnih poteza, ali jedan će se ostati u pamćenju svakom ljubitelju fudbala za sva vremena.

Švedska i Engleska su igrali prijateljski susret, a Šveđani su pobijedili sa 4:2, tačnije Zlatan je pobijedio tim rezultatom jer je postigao svaki gol za svoju reprezentaciju.

Za četvrti, odnosno posljednji, je sačuvao ono najbolje što je njegova karijera ponudila. Maestralne škarice sa oko 30 metara kojima je matirao Harta ostat će upamćene, pa je ovo prilika da ih se prisjetimo još jednom jer je to bilo baš na današnji datum prije šest godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi