Protesti u Barceloni: Igrači protiv dolaska Coutinha
Foto: EPA

Ne žele Brazilca

Protesti u Barceloni: Igrači protiv dolaska Coutinha

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Philippe Coutinho mogao bi u januaru konačno obući dres Barcelone.

Igrač Liverpoola je tokom ljeta bio konstantna meta katalonskog velikana, ali tri ponude sa Nou Campa glatko su odbijene od strane tima sa Anfileda.

Međutim, pojedini fudbaleri Barce protive se dovođenju Coutinha. Dairo Gol tvrdi da Coutinha u klubu ne žele Andres Iniesta i Ivan Rakitić koji se protive njegovom dovođenju u tim.

Međutim, rukovodstvo Barce svim silama će pokušati da Brazilca dovede u svoje redove. Ponuda je navodno već na stolu Redsa i oni su već odlučili da će Coutinha pustiti u januaru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni fudbaler je u januaru ove godine produžio ugovor na pet godina, ali je to učinio samo kako bi mu se povećala cijena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi