"Protiv Grčke očekujem novu rovovsku bitku, novi 'rat' "

Marjan Mijajlović nakon susreta sa Slovenijom:

"Protiv Grčke očekujem novu rovovsku bitku, novi 'rat' "

Adnan Beganović

Nakon utakmica sa Slovenijom razgovarali smo sa Marjanom Mijajlovićem čiji komentari sa ovog prijatejlskog susreta u regionu, a i šire nisu prošli nezapaženo. Sa ogromnom strašću Marjan radi svaku utakmicu naše reprezentacije, a u razgovoru za naš potal govorio je o predstojećim kvalifikacionim susretima, prije svega o onom sa Grčkom.

"Ja se prvenstveno nadam da su gledaoci zadovoljni zbog naše specijalne emisije, zbog HD rezolucije, a eto usput je tu bila i moja malenkost za mikrofonom što je najmanje bitno", rekao je Marjan te je otkrio svoja očekivanja za susret sa Grcima. 

 

"Očekujem novu rovovsku bitku, "novi rat". To je jasno. Oni imaju sedam štopera, kvalitetnih. Ta tri poraza u 32 meča nisu slučajna. To će biti strašno teško, neuporediva će biti ova utakmica sa Slovenijom", istakao je Marjan koji je sa posebnim emocijama govorio o sjajnim navijačima naše reprezentacije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.