Protiv Kukrike Borac pokrenuo disciplinski postupak: 'Prekršio je čak četiri klupska pravila'

Nije u konkurenciji za Slobodu

Protiv Kukrike Borac pokrenuo disciplinski postupak: 'Prekršio je čak četiri klupska pravila'

Protiv golmana Borca Mladena Kukrike pokrenut je disciplinski postupak od strane kluba i neće ga biti u konkurenciji za susret protiv Slobode za dva dana, potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba trener Banjalučana Vlado Jagodić. 

Kukrika je, kako kaže Jagodić, prekršio četiri klupska pravila i situacija je trenutno u rukama rukovodstva kluba.

"Iskoristio je slobodno vrijeme na način koji je neprikladan za igrača Borca. Osim toga nije se poijavio na dva treninga. Borac je ispred svih, pa i ispred njega i mene. On sada treba napisati pismenu izjavu, a ostalo je na rukovodstvu kluba, ja se ne bih miješao", kazao je Jagodić za naš portal i dodao:

"Prekršio je četiri klupska pravila, dovoljno sam rekao."

Kao što smo maloprije i spomenuli, Borac će u petak navečer igrati protiv Slobode. Jagodić kaže kako je njegova ekipa na domaćem terenu protiv svakog kluba u Premijer ligi favorit, pa tako i protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Otvorili smo sezonu na način na koji smo željeli. Trenutno smo u vrhu. Imamo susret protiv ekipe koja ima kvalitet, ali ima i probleme. Mi ćemo protiv svakoga pokušati da se nametnemo kao favorit. Želimo imati maksimalan učinak pred tri jake utakmice. Želimo da sa što više bodova dočekamo te mečeve. Uz svo uvažavanje Slobode, Borac je favorit protiv svih klubova u Premijer ligi na svom terenu, pa tako je i u ovom susretu", poručio je na kraju iskusni stručnjak.

Inače, Borac je u meču 1. kola pobijedio Mladost sa 6:0 u Banja Luci i zbog tako dobre gol razlike trenutno je lider na tabeli.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Borac pokrenuo disciplinski postupak protiv Kukrike: 'Prekršio je čak četiri klupska pravila' #budipismennovinar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi