Službena lica 2. kola Premijer lige: Sarajliji najveća odgovornost!

Derbi se igra u Mostaru

Službena lica 2. kola Premijer lige: Sarajliji najveća odgovornost!

Admin Čaušević

Obzirom da se sredinom sljedeće sedmice igra treće kolo, druga runda Premijer lige bit će odigrana u petak i subotu.

Derbi drugog kola igrat će se u Mostaru. Na stadionu Rođeni Velež će dočekati Zrinjski, a odgovornost da sudi tu utakmicu dobio je Adis Mulahasanović iz Sarajeva. Gradski derbi se igra u subotu s početkom u 19 sati.

Drugo kolo će biti otvoreno mečem u Bijeljini između Radnika i Željezničara. Susret koji se igra u petak od 17 sati će suditi Dragan Petrović iz Banja Luke.

U petak od 19 sati Borac će dočekati Slobodu, a pravdu na tom meču će dijeliti Antoni Bandić iz Gruda, preostala tri susreta igrat će se u subotu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Elvis Mujić iz Banovića će u subotu od 17:30 dati znak da može početi utakmica Olimpik - Široki Brijeg, dok će pola sata ranije startati i meč Mladost DK - Sarajevo kojeg će suditi Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške.

Reflektori će se paliti i na Tušnju. Tuzla City će od 20:30 dočekati Krupu, a pravdu na tom susretu dijelit će Admir Musić iz Sarajeva.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Znaci penal za Borac, **** li Vam Bandic majku. Nema ovdje drzave
4 2
ryan.giggs
Dragan Petrović iz Banjaluke sudi u Bijeljini??!! Auuuu... Pa on je na platnom spisku i Borca i Sarajeva, želji se crno piše.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti