Protivnički klub provocirao Ibrahimovića, osveta stigla jako brzo
(Foto: EPA) Zlatan Ibrahimović igra sjajno od dolaska u MLS, a sinoć je postigao 22. gol u 26. utakmici za Galaxy.

Baš je "zaštopalo" kad je došao red na Ibru

Protivnički klub provocirao Ibrahimovića, osveta stigla jako brzo

Minulog vikenda je Los Angeles Galaxy koji se bori za mjesto u play-offu MLS-a gostovao kod Minnesota Uniteda gdje je upisao pobjedu rezultatom 1:3.

Domaćini su se prije početka utakmice odlučili na sitnu provokaciju na račun najveće zvijezde LA Galaxyja, Zlatana Ibrahimovića.

Na velikom ekranu na stadionu Minnesote su pred početak meča predstavljani igrači gostojuće ekipe i to na način da su se na ekranu pojavljivale njihove slike i imena.

Ipak, kada je došao red da se pojavi Zlatanova slika, baš tada je "zaštopalo", pa se na ekranu samo pojavila "error" poruka - Image not found.

Ubrzo se Zlatan osvetio pošto je u 30. minuti glavom pogodio za vodstvo Galaxyja od 0:1.

Gosti su preko Hamare i Alessandrinija na otvaranju drugog dijela došli do visokih 0:3, dok je konačnih 1:3 postavio Rodriguez u 53. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi