Prozivka u Veležu za 15 dana?

Pripreme za novu sezonu

Prozivka u Veležu za 15 dana? · Saznajemo

Obzirom da je Premijer liga BiH od jučer i službeno okončana, klubovi su dali nekoliko slobodnih dana odnosno sedmica svojim igračima. 

Tako je i Velež, koji je od prije 10-ak dana trenirao i čekao vijesti o eventualnom nastavku sezone, dao igračima 15 slobodnih dana.

Nakon toga šef stručnog štaba Feđa Dudić izvršit će, 17. juna, prozivku igrača što će označiti i početak priprema za sezonu 2020/21.

Ista će ove godine početi nešto kasnije u odnosu na prethone, a svemu je naravno kumovao virus Covid19. Tako je takmičarska komisija objavila da nova sezona počinje prvog vikenda u augustu što je za oko dvije sedmice kasnije u odnosu na početak prošlogodišnjeg prvenstva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj samo dodajmo kako je Velež odlukom o ranijem okončanju prvenstva sezonu završio na 8. poziciji sa 32 osvojena boda poslije 22 odigrana kola.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno FK Vrapcici
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi