Prozori argentinskog hotela gledaju lik Cristiana Ronalda
Nisu imali drugog izbora (Foto: EPA)

Gaučosi nisu imali drugog izbora

Prozori argentinskog hotela gledaju lik Cristiana Ronalda

Midhat Šljivak

Argentina će meč osmine finala Svjetskog prvenstva igrati 30. juna protiv selekcije Francuske u gradu Kazanu.

Glavni grad ruske pokrajine Tatarstana ima samo dva hotela koja ispunjavaju vrhunske uslove i koji imaju licencu da ugoste fudbalere koji nastupaju na Mundijalu.

Kako su Francuzi već rezervisali hotel u kojem su boravili tokom meča grupne faze protiv Australije, Argentini je ostao hotel Ramada, gdje će Lionel Messi i društvo boraviti.

Ne bi tu bilo ništa čudno da hotel nema pogled na veliki grafit Cristiana Ronalda. Lik portugalske zvijezde iscrtan je na obližnjoj zgradi, ali srećom po Gaučose, grafit nije vidljiv sa svih prozora.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Grafit u Kazanu je Ronaldo dobio pred takmičenje na Kupu konfederacija koji se igrao prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi