5

Komentari (5)

Slobtz77
Ma ne znam znaju li ovi igrači za koga igraju,ali moraće se više potruditi ako misle ostati u Slobodi i igrati PL.Čuj ovoga Stupčanica gdje su oni do sada igrali???
Muho
Ne samo da je Nalić nula od trenera nego i pola ekipe nije ni za kar. Treba rašćerati te Dilavere kilavere i ostale penzionere koji jedva vuku dupe po terenu i naći prave fudbalere i pravog trenera. Mujkanoviću zar misliš sa ovako lošom ekipom nastupati u PL? Sloboda će sa ovim nesposobnjakovićima ako uopšte uspije ući u PL , a šanse su male, služiti će samo za nabijanje gol diferncije!
Lukamarinsek
Opet cu reci da je Nalic prevara. 3 malo jace tekme i sve tri izgubio.
velez mo
Stupčanica je najjaca ekipa u Federalnoj,Slobodu sudije guraju.Neznam ima li Stupcanica uslove za PL,ali iskreno volio bi je viditi iduce sezone u PL
kurjak
@velez mo Klasična seljačka priča, treba u PL da igra Stupčanica, Posušje, GOŠK, Velika Obarska, Brotnjo itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.