6

Komentari (6)

Velezmostar32
Sad svi pametni a citava PL namjestena a ne federalna ajde tipkovnica navijaci odmaknite
Delegat
Da se razumijemo ne mrzim Jedinstvo niti bilo koji klub ali sta se se desava svake sezone u Bihacu trebalo bi da je sramota svakog postenog sportskog radnika i svakog postenog navijaca Jedinstva. Sta su prezivjeli nogometasi Stupcanice danas ravno je pobjedi ali zasto svake sezone ponizavanje pojedinih klubova i igraca u Bihacu od strane sudija i igraca Jedinstva i ako na ovaj nacin ostaju u ligi pa bolje je da se ugase i ne brukaju ni klub ni grad Bihac
enko
Brazuka
Bio sam na utakmici pa to je žalost. Već sutra uhapsiti igrače i čelnike mladosti i zvijezde. Nevjerojatno je sta su radili ovo je kriminal kojem se mora reći dosta.
SamoSiroki
Bolje da naštimaju nego da se tuku i lome noge. Da policija ima posla..
Drakula
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.