Prva liga FBiH bit će opet zanimljiva: I Amer Osmanagić pronašao angažman?

Sve bliže Zvijezdi

Prva liga FBiH bit će opet zanimljiva: I Amer Osmanagić pronašao angažman?

E. Škorić

Postoji velika mogućnost da naredne sezone na prvoligaškim terenima vidimo i Amera Osmanagića.

Tridesetogodišnji Osmanagić je izuzetno poznato ime sportskoj javnosti u BiH, ali i šire. Kao talent je boravio u beogradskom Partizanu, igrao u inostranstvu, nosio dresove Sarajeva, Slobode, Čelika...

Trenutno je bez kluba, ali u pregovorima je sa Zvijezdom iz Gradačca i ubrzo bi mogao postati član bivšeg premijerligaša, koji sastavlja respektabilan tim za napad na titulu.

"Nisam još uvijek dogovorio, ali sutra ću u Gradačcu sjesti s ljudima iz Zvijezde. Imaju ambiciozan projekat, došao je mlad i dobar trener i nemam ništa protiv da obučem dres tog kluba u narednoj sezoni", kazao je Osmanagić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ne znam još ništa, bilo je nekih pokušaja da odem vani, ali sada sam najbliže Zvijezdi. Sjest ćemo i razgovarati".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Osmanagić je posljednji angažman imao u Zvijezdi 09 i mogao bi se u Zvijezdi pridružiti svom saigraču Selmiru Mahmutoviću, koji je potpisao jednogodišnji ugovor s crveno-bijelima.

Budući da se na prvoligaške terene vraća i Anid Travančić, kao i dosta poznatih igrača koji su nastupali u Premijer ligi, Prva liga bi i naredne sezone mogla da bude jako zanimljiva. Jedan od favorita za prvo mjesto će, po svemu sudeći, biti i Zvijezda iz Gradačca, koja već nekoliko sezona stanuje u prvoligaškom društvu.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino69
Zvijezda i Jedinstvo klubovi koji zasluzuju Premijer ligu
0 1
zoks071
Nažalost Jedinstvo nikad neće vidjeti premijer ligu jer tako drugi žele
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti