2

Komentari (2)

Salt_boy075
Do prije 4 godine smo pljuvali po ekipama sto ne daju djeci od 19 do 21 godinu da igraju za svoje timove nego kupuju polovne igrace,sada kao ni ovo ne velja..Svaka cast i ovo je extra kad se procita nek se djeca kale po federalnim ligama i rs-a ..
zilan66
Kakav savez i kurc*vi,klubovi ostali bez love,nema dovodzenja starih igraca pa su primorani da angazuju sve vise mladih igraca.sad savez odjednom i sudijski komitet ,takmicarska,izvrsni odbor dobri a isti ljudi sjede odavno tu.sklonili poprzenovica kojeg su morali,pod pritiskom javnosti i hvale se za sudzenje.takmicarsku vodi onaj kamiondzija Basara,nikad delegat nije bio,u sudijskom komitetu sjedi Gobeljic hodza,u penziji a poznat po uzimanju love itd.Basara,sekretar Bakovic,Duric,nisu disciplinski,a trebali su,odgovorarati jer ih je Sipa snimila u razgovorima,te rekla nije za zatvora a treba savez da provede disciplinski postupak.itd,itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.