GOŠK u posljednjim sekundama spriječio slavlje u Bihaću, Bratstvu tri boda iz Srebrenika

Utakmice Prve lige FBiH

GOŠK u posljednjim sekundama spriječio slavlje u Bihaću, Bratstvu tri boda iz Srebrenika

E. Oštraković

Odigrane su četiri utakmice u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine, a zabilježeni su neki jako zanimljivi rezultati.

Radnik je na svom terenu dočekao ekipu Goražda, a gosti su uspjeli ostvariti minimalnu pobjedu od 1:0.

Prvu dvije jako dobre šanse na ovoj utakmici pripale su domaćoj ekipi, ali je golman Goražda bio na visini zadatka.

Na samom otvaranju drugog poluvremena gosti iz Goražda su postigli gol koji im je na kraju donio sva tri boda na ovoj utakmici.

Budućnost iz Banovića ostvarila je pobjedu od 2:1 u kantonalnom derbiju i to na gostovanju u Lukavcu kod Radničkog.

Poveli su gosti golom koji je postignut u 12. minuti. Husenspahić je zatresao mrežu domaće ekipe za veliko slavlje gostiju.

Oglasi

Radnički je do poravnanja stigao u 36. minuti utakmice. Hasanović je sa 11 metara donio izjednačenje svojoj ekipi protiv Budućnosti.

Gol odluke na ovoj utakmici viđen je u 61. minuti kada je Trumić pogodio za vodstvo gostiju, a upravo sa 2:1 je utakmica i završena.

Bratstvo je ostvarilo pobjedu na gostovanju u Srebreniku kod Gradine, a jedini gol na utakmici postigao je Ćosić.

Ekipa Jedinstva je u Bihaću remizirala sa GOŠK-om, a utakmica je završena sa 1:1. Prvu priliku za domaće u 24. mintui imao je Bandić, ali nije bio precizan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi gol na utakmici viđen je u 59. minuti. Merdović je pogodio i činilo se da će svojoj ekipi donijeti tri boda.

Ipak do kraja utakmice, tačnije u posljednjim trenucima susreta GOŠK je stigao do poravnanja i tako pokvario veliko slavlje koje je trebalo nastati u Bihaću.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti