Dominaciji Krupe došao kraj: Slogi derbi i prvo mjesto

Prva liga RS

Dominaciji Krupe došao kraj: Slogi derbi i prvo mjesto

E. Škorić

U subotu su odigrane utakamice 11. kola u Prvoj ligi Republike Srpske.

Krupa je tek u 11. utakmici doživjela prvi poraz, dok je Sloga iz Doboja današnjom pobjedom preuzela vrh tabele zbog bolje gol-razlike.

Krupa je na svom terenu zakazala, pa gosti u Doboj idu pjevajući, a omogućio im je to golom iz 16. minute Stevanović.

Modriča je bila sigurna pred svojom publikom protiv banjalučkog Željezničara (2:0), dok je Slavija u finišu slomila Ljubić (1:0). Gol odluke postigao je Dejan Bjeloš.

Duel Kozare i Sutjeske iz Foče završen je rezultatom 1:1, dok je zvornička Drina s 2:0 slavila u Kozarskoj Dubici protiv Borca. Budućnos Pilica je sa 1:0 bila bolja od Podrinja iz Janje, dok je Tekstilac s 1:0 pobijedio Omarsku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloga i Krupa sada su dakle izjednačene na vrhu sa po 28 bodova, Sutjeska iz Foče ima 26, Novi Grad 23 i utakmicu manje, pa slijede Omarska sa 21, Zvijezda 09 sa 20, Željezničar BL sa 16 bodova...

Na dnu je Budućnost Pilica sa samo tri boda i trenutno najozbiljniji kandidat za selidbu u niži rang.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi