Prva povreda u Serije A zadesila je koga drugog nego Romu

Nakon nastavka treniranja

Prva povreda u Serije A zadesila je koga drugog nego Romu

Admin Čaušević

U iščekivanju dozvole za nastavak odigravanja utakmica fudbaleri iz Serije A već nekoliko dana treniraju u trening kampovima svojih klubova. 

Nakon povratka treniranju poslije dvomjesečne pauze zabilježena je i prva povreda i to u Romi, klubu koji ove sezone uopšte nema sreće s povredama.

Tokom individualnog treninga Pau Lopez je povrijedio zglob lijeve noge te španskog golmana sada čekaju minimalno tri do četiri sedmice pauze.

S obzirom da bi se Serije A trebala nastaviti tek za mjesec Pau Lopez bi se mogao oporaviti na vrijeme, međutim pitanje je na kojem nivou bi bila njegova fizička sprema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, prije Pau Lopeza tokom ove sezone povrede su zabilježili Edin Džeko, Nikola Kalinić, Lorenzo Pellegrini, Bryan Cristante, Davide Zappacosta, Nicolo Zaniolo, Javier Pastore, Henrikh Mkhitaryan, Diego Perotti...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi