Prve čarke u svlačionici Juventusa: "Ne bih komentarisao te druge izjave..."

Cuadrado se oglasio

Prve čarke u svlačionici Juventusa: "Ne bih komentarisao te druge izjave..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su ponovo šokirali svoje navijače ispadanjem iz Lige prvaka.

Ovo je treća sezona zaredom u kojoj Stara dama takmičenje završava već u osmini finala, a bolji od Juventusa u ovom dvomeču bio je Villarreal kojem se nisu davale baš prevelike šanse za prolaz.

U prvoj utakmici bilo je 1:1, dok je sinoć Villarreal šokirao navijače na Allianz stadionu u Torinu jer je slavio sa 3:0 i na kraju uspio da se plasira u četvrtfinale.

Navijači Juventusa su odmah nakon utakmice zasuli cijeli tim svojim kritikama, a na meti se najviše našao trener Massimiliano Allegri koji ponovo nije uspio s Juventusom napraviti ništa bitno u Ligi prvaka.

Allegri je nakon utakmice izjavio da je njegov tim dobro odigrao i da ne bi uopšte mijenjao taktiku za ovaj meč i pristup koji su imali njegovi igrači.

No, jasno je da je atmosfera u svlačionici sada još više poljuljana nakon novog očajnog rezultata Juventusa, a prvi koji se na neki način suprostavio Allegriju bio je Juan Cuadrado.

Kolumbijcu nije drago što su mnogi toliko kritikovali igrače i što je Allegri ponajviše branio svoju taktiku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znam da ne postoji izgovor za ovo večeras i fudbal je ponekad jednostavno takav. Pokušali smo da uradimo sve ono što je trener tražio od nas i igrali smo taktikom koju je on odredio prije utakmice. Svaki igrač je dao svoj maksimum i naravno da smo uzrujani što smo ispali", rekao je Cuadrado i dodao.

"Ne bih komentarisao neke druge izjave i potrebno je da okrenemo stranicu i da se sada fokusiramo na Seriju A i Kup Italije. Jeste nam teško sada, ali već sutra treba da zaboravimo ovu utakmicu".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Ne moze se osvojiti liga sampiona kad u ekipi imas: Morata,Rabiot,Artur,Rugani,Kean,De Sciglio i tako dalje...! Juve treba remont za 90% igraca...
1 0
irnes4
Sve je do trenera i uprave ,igraci nista nisu krivi za poraz ,osim onih koji su zalutali godinama u juventusu ( de sciglio ,rugani ,jorge ,artur ,rabiot )
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi