Prve Krunićeve impresije: Sanjao sam ovaj klub, dres...

Ostvario transfer karijere

Prve Krunićeve impresije: Sanjao sam ovaj klub, dres...

Bh. reprezentativac Rade Krunić jučer je i zvanično predstavljen kao novi igrač slavnog Milana.

Skoro cijeli mjesec je prošao od dana kada je prvi put saopšteno da je San Siro novo Krunićevo odredište. Od tada ništa, ni riječi, postavljalo se pitanje je li uistinu cijeli posao dogovoren, no svim dilemama jučer je došao kraj kada je na Milanovom Twitter kanalu osvanula objava o dolasku bh. fudbalera.

Direktna preporuka za Milan bila je fantastična protekla sezona u kojoj je Krunić postigao pet golova i upisao još šest asistencija, a put do slavnog tima vodio ga je preko Sutjeske, Donjeg Srema, Borca iz Čačka... S Milanom je Krunić potpisao petogodišnji ugovor i po sezoni će zarađivati 1,2 miliona eura.

"Sanjao sam o ovom klubu, dresu dugo vremena. Uvjeren sam kako mogu ostaviti trag u Milanu. Kada sam posjetio klupske prostorije, kročio na teren San Sira, bio je to poseban osjećaj", bile su prve riječi Krunića po dolasku u novi klub, a u snimku koji je Milan objavio na društvenim mrežama još je rekao:

"Kada sam odrastao moj idol je bio Kaka".

Kruniću su na transferu karijere putem Instagrama čestitali i brojni saigrači iz reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rp50
Jebote ovi Srbi potpisuju ovaj rok za Rade za Milan,Jovic za Real,SMS za Mancester,Zivkovic Arsenal,.a Bosnje cekaju kao i uvijek zadnjih 30 godina samo Dzeka.
0 3
Arnel925
Nema dalje. Kralj. Repka napad Krunic - Dzeko - Visca nemoze bolje. Jos samo Visca da predje negdje u jednu od liga petice
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi