Prvi čovjek Bayerna nosi veoma tužne vijesti za Riberyja

Ništa od novog ugovora

Prvi čovjek Bayerna nosi veoma tužne vijesti za Riberyja

E. Čaušević

Francuski fudbaler Franck Ribery više od deset godina igra s dosta uspjeha u Bayernu, ali prema svemu sudeći njihova priča će se završiti na kraju ove sezone.

Već je poznato da Arjen Robben napušta Bavarce na kraju ove sezone, a čini se da će njegovim stopama i Ribery. Ovaj dvojac je nosio igru Bayerna u proteklih desetak godina, no svakoj priči dođe kraj, pa tako i ovoj.

Prvi čovjek Bayerna, Karl-Heinz Rummenigge potvrdio je da u klubu nisu sigurni kakva će biti sudbina Riberyja na kraju sezone. Ovaj 35-godišnji fudbaler je izrazio želju da ostane još jednu sezonu, no teško je očekivati da će mu njemački klub produžiti ugovor.

"Imali smo nekoliko nevjerovatnih godina i hvala mu na tome. Imam veliki respekt za Francka. Uvijek je bio iskren i davao sve od sebe na terenu. Morat ćemo obaviti razgovore s njim i njegovim agentom, ali već mislim da se zna ishod. Stvari u fudbalu se mijenjaju preko noći i sve je moguće, ali njegova budućnost još uvijek se ne zna. Novi ugovor će se teško desiti, ali sačekati ćemo još malo", rekao je Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi