Prvi čovjek GOŠK-a Lujo Ilić rođendan proslavio na stadionu sa igračima i osobljem

Ističe da jedan dan ne bi mogao zamisliti bez voljenog kluba

Prvi čovjek GOŠK-a Lujo Ilić rođendan proslavio na stadionu sa igračima i osobljem

S. Mlaćo
Svečano je danas u NK GOŠK Gabela, članu Prve lige FBiH.

Naime, prvi čovjek ovog kluba Lujo Ilić slavi rođendan, a odlučio ga je proslaviti u svlačionici sa igračima i trenerima svog kluba.

GOŠK igra sjajno ove sezone, ukoliko Igman danas ne bude slavio u Goraždu, a GOŠK savlada sutra BFK Simm Bau, jesenja titula će se slaviti u Gabeli.

Ilić je poznat kao alfa i omega GOŠK-a, organizavanog kluba iz Hercegovine koji želi povratak u Premijer ligu, gdje mu je prema mnogo čemu i mjesto.

Gotovo uvijek ističe da svoj život ne može zamisliti bez GOŠK-a, stadiona, igrača, trenera, a da bi eventualni odlazak iz kluba za samo jedan dan za njega značio i kraj života.

Opis nije dostupan.

Danas je tako rođendan odlučio proslaviti na stadionu, a od igrača te ostalog osoblja dobio je posebne čestitke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Veliku feštu u Gabeli spremaju sutra, nadaju se da će se Ilićev rođendan proslaviti uz jesenju titulu Prve lige FBiH, što bi bio šlag na tortu.

Bila bi to najljepša čestitka Iliću, ali i svima koji podržavaju rad ovog kluba osnovanog davne 1919. godine

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi