Predsjednik Čelika nakon poraza od Želje

"Prvi put će u Bosni ekipa koja je izgubila dobiti premije"

24

Komentari (24)

andi
da znaš radit majstore bio bi tito,ovakve publike nema na planeti,ti si rastjerao zenićke.momke,doveo polovne igraće,nedaješ plate redovno,sinoc smo ti napunili đepove,logika je da tim jadnicima daš nešto,ne kurći se naśim parama,ili uloži da budemo europa ili idi jer ne.zaslužujemo više da nas iko vara,25 godina nas varaju,kradu,dosta je bilo,ti si došao kao zadnja varalica,ili uradi posao ili idi.
Plavi orkestar
Ovo je bezobrazluk.Zbog ove izjave ovoga savez mora dobro po dzepu opaliti.Dali je ovaj uopšte gledao utakmicu.Mili Boze ko sve nece doci u ovu Bosnu i srati po njoj.
Reprezentativac
Pa vidijo ja drugi go daga covjek nagazi po kopački al sudija ništa’
hasanze
napusi ce, majmune , imate sudije i sve ostalo ono samo budala nije vidjela kakvo je bilo sudjenje, sudija ako sad dobije prolaznu onda neka sve ide u pm.
ljoze01
pusite ga 0:2 smrdis zenico
Icardi
Ckopi slagirana
Suka21
Spustite se na zemlju tamo vam je mjesto. Sljecine zenicke
Pa kako Vas nije sramota kvazi predsjednice, koji igraca da valja nije doveo u Celik! Sto ne osudite kao vlasnik kluba divljanje navijaca, to je rege! Kad se Zelji otela titula u Bijeljini svi ste sutili I Sve je rege bilo! Prvi go cist, drugi gol igrac pada kao pokosen cim je osjetio kontakt. Sporne situacije u kaznenom prostoru nisu sporne jer ako poznajete nogomet onda ce Vam biti jasno da tu nema nista sporno ni za jedne ni za druge. Da de igra u interesu Zelje onda bi uvjek bili prvaci i izasli bi u europu prosle sezone. Tako da krenite od svoje avlije odrjesite kesu i dovedite prave igrace i napravite celik konkurentnim!
celikze
osjeti ti mater kontakt...majku vam jebem da je Sarajevo pobjedilo bilo bi posteno...picka vam materna krpic 4 zuta trebao dobiti faula djubre ne sudi....vi ste 0 od ekipe jebo vam brkica majku ovo je taktika bila provocirat....mater jebo svoju pljuje dole po navijacima to niko ne pise...Sarajevo ce vam 5 komada dati i prvi gol je neregularan drugi gol frajer kramponima ga nagazi sudija prvo okrece glavu gleda igrace selje gdje su i onda prednost pusta....samo u BiH navijac selje sudi selji utakmice....igrate namjerno rukom nema zutog prica te o nekom penalu ruka uz tijelo...nije ni bitno jebala vam cijela Zenica mater klosarsku....zato i jesmo u fudbalu a i drzava tu gdje jesmo kada je sve po zakonu...
teddy sheringham
Tako je. Sarajevo će im utrpati pet komada. Ah, u aprilu im je utrpalo tri.
Rus
Hahaha crkni pukni
Reprezentativac
Eto željezničar ima ekipu madaj
Celikze a kad dolazite u SA da radite I zaradjujete plate onda Vam je Sarajevo super....onda mozete bez problema zivjeti I raditi u SA. Prvo od svoje avlije krenuti pa dalje mozemo raspravljati. Da Bog da Amar kupio narednih 10 titula i svima Vam trn u oku bio. Kako bi Vi voljeli Krpica imati u svojoj ekipi. Prvi go offside, ako znas 4 osnovna pravila kada je offside, nije bio. A nivo inteligencije i elokvencije sam pokazujes jer psujes jer ne znas kako bi drugacije. Papak samo zna psovat i biti tastatura navijac.
celikze
o cemu ti pricas debilcino....kao prvo napisao sam prvi gol sumnjivo jer tastatura navijac je bio na utakmici i tvog linijdkog sudiji vidio 10m ispod linije....tako da nisam imao usporeno a drugi gol sve korektno ????? jednom za 25 god da dozivim da vi zeljovci govna najveca budete fer i korektni...da kazete jesmo dobili nekorektno...brkica pljuje navijace i niko nista od pocetka debilno govno vuce za selju i ti pricas besto psujem eto psujem normalno....ne kao ova tvoja govna iz metropole mrtve kosti djecu i kao papagaji tu 22god ponavljate Markale nesto tri prsta a ne ponavljate bacanje bombe na Kamberovica polje itd...i vi pricate nesto imamo komplekse od glavnog grada....jebo vas on nebih djaba zivio gore medju doseljenicima odnosno ovim sto su se sšljegli.....
Rus
Realan si turcine. Navijaci prekinu utakmicu pa najbolji u drzavi. Sudija jednu situaciju ne sudi po tvom pa savez stiti dvije tri ekipe a vas ne. Mada je ostatak sudio po tvojoj volji.
Rus
Gdje God I ko God pravi bakljade je primitivac. To je furka iz proslog stoljeca.
nickizedostizeko
Što se niste žalili kad ste vidjeli ko je sudija, kasno je sad. Dobitna je kombinacija uvijek sa Osimom, malo se navlači i onda na kraju dotuče protivnik. Džaba nam sad kukanje, nije ovo prvi put ali Onaj gore sve vidi. Sve će doći na svoje. Od sadake pravite stadion da ni imali para za sudije. Sramota nogometa/fudbala večeras. Prvo navijači sa prekidom i svi sranjima što idu uz to a na kraju i ova studijska lakrdija.
razdeGo9
Jebo te otac u picku hajde reci koje su sporne situacije. jebo ti mater sebi
nickizedostizeko
Šta imam tebi govorit ljakane jedan, nivo razgovora s tobom počinje i završava sa psovanjem i uvredama. Gledaj svoje dvorište, preporučujem da se malo uigrate sa sudijama da ne bude ofirno ko danas. Lp
m1rnes
ti ces nekome pricati o sadaki,savez vas vratio iz federalne u premijer ligu ,vec ispali bili....zeljo prosle sezone x puta ostecen bio sudijskim greskama a za evropu uskracen pa Boze moj...kmecati mozete alo zeljo je veceras bolji bio i zasluzio pobjedu
Pa ko je Vama stadion napravio!? Da niste moda sopstvenim sredstvima ili od sadake saveza!? A to sto ste ispali iz lige pa Vas savez vratio kao uslugu jer repka igra na Bilinom to nije sadak!
celikze
jebem ti mater cigansku gorazdansku majmune oba gola krpic udara celikovog igraca krpic igra namjerno rukom krpic pravi faul napokon zuti krpic pri izlazku odugovlaci sudiji prigovara....najmanje 3 faula na polovici selje nista ne sudi....igranje rukom opet nema zutog...krpic hvata sa ledja za ruku igraca Celika nista....Osim pljuje navijace jebem ti mamu dosljacku sto se sljegla u Sarajevo cobane....
razdeGo9
Celikze 0 2 jbg hajvanu pasi travu i pusi kurac
Zenicanin
tako je predsjednice. sramotno sudjenje
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.