"Prvi put sam Suareza gledao uživo, šokirao me izgledom"

Francuski novinar nije mogao da vjeruje

"Prvi put sam Suareza gledao uživo, šokirao me izgledom"

Edmir Škorić

Barcelona je u srijedu navečer gostovala Manchester Unitedu u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka i slavila je s 1:0.

Luis Suarez je presudio u korist Katalonaca, mada je na kraju pogodak prepisan kao autogol Lukea Shawa. Kako god, Suarez je odigrao sjajan meč i izuzetno je važan bio u novoj pobjedi Barcelone.

Međutim, izgled 32-godišnjeg urugvajskog napadača zatekao je francuskog novinara Juliena Laurensa.

"Nisam to mogao vidjeti na TV-u. Prvi put gledam Suareza uživo i ne mogu vjerovati koliko je debel. Ne znam kako u klubu kao što je Barcelona dozvole igraču da se toliko zapusti", napisao je Laurens.

Španski novinar Guillem Balague mu je dao objašnjene: "To je jak mišić. Bio sam s njim prije mjesec i po dana na intervjuu. Izbliza, on ne izgleda tako velik. Imao je povredu koljena, tako da mora razviti mišić oko noge. Izgleda kao snažan muškarac, no ne kao debeli čojvek, ali svake sezone se bori s težinom".

Fotografija koja dokazuje da je Suarez najomraženiji igrač u historiji Old Trafforda

Surez je proslavio gol ispred navijača Uniteda koji nisu gledali na koje načine će sve da ga uvrijede. Kako psovkama, tako i gestikulacijama, odnosno pokazivanjem srednjeg prsta.

Već je poznato da je Suarez jedan od najomraženijih igrača na Old Traffordu zbog incidenta kojeg je imao prije nekoliko godina sa Patriceom Evrom dok je nosio dres Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fotografi su uspjeli da zabilježe trenutak dok je Suarez slavio gol i reakcije navijača Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi