Sve je završeno, Sane na slavljeničkom ručku!

Navodno je Nijemac već potpisao ugovor

Sve je završeno, Sane na slavljeničkom ručku!

Leroy Sane je novi igrač Bayerna, svi su uvjereni iako još uvijek nedostaje zvanična potvrda. Ipak, ona možda i nije potrebna da bi se došlo do pomenutog zaključka.

24-godišnji krilni fudbaler je prošao ljekarske preglede u Minhenu, a potom i prisustvovao sastanku sa čelnicima Bayerna u prostorijama kluba.

Nakon što je napustio prostorije Bayerna, Sane se zaputio ka jednom minhenskom restoranu gdje je ručao sa svojim menadžerima i jednim predstavnikom Bayerna.

Može se reći da je riječ o slavljeničkom ručku pošto brojni njemački i evropski mediji tvrde da je Sane maloprije potpisao ugovor sa Bayernom koji će važiti do 2025. godine.

Bild ipak vjeruje da njemački reprezentativac neće biti zvanično predstavljen danas, već da će "ceremonija" biti upriličena nešto kasnije.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Špekuliše se da je Bayern pristao platiti 50-ak miliona eura Manchester Cityju za transfer Leroyja Sanea - iza kojeg je teška povreda.

Inače, Sane je protekle četiri godine proveo u Manchester Cityju za koji je odigrao ukupno 135 utakmica, postigao 39 golova i upisao 45 asistencija.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi