Prvi snimak Messija nakon duže vremena: Bio je sa Suarezom i osobom nepoznatom za mnoge

Odlučio da napusti Barcelonu

Prvi snimak Messija nakon duže vremena: Bio je sa Suarezom i osobom nepoznatom za mnoge

A. Čaušević

Lionel Messi se nije pojavio u javnosti još otkako je Barceloni saopštio da želi napustiti Nou Camp. 


U međuvremenu izdešavalo se dosta toga, ali u suštini ništa konkretno. Špekuliše se u onosnim ponudama Manchester Cityja, dok se čeka rasplet situacije s Barcelonom.

Sluteći po reakcijama nakon prvog sastanka koji je protekao u srdačnoj atmosferi teško je vjerovati da će se rasplet uskoro desiti jer kako Barcelona tako i Messi čvrsto druže svoj stav. Igrač bi da ide, a klub je protiv toga.

Dok otac Jorge pregovara, sin Lionel svoje vrijeme uglavnom provodi u kući. Danas su ga fanovi i prvi put uspjeli snimiti šta to zapravo radi.

Mesi je proveo jutro igrajući padel, u Španiji izuzetno popularnu igru, zajedno sa Luisom Suarezom i Pepom Costom, klupskim uposlenikom i osobom kojoj omaleni Argentinac maksimalno vjeruje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednim satima očekuje se da Messi održi sastanak sa svojim ocem i tako se pripremi za novu rundu pregovora sa Barcelonom vezanom za definitivni odlazak s Nou Campa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi