Prvi sukob Koemana i uprave Barcelone

On želi Wijnalduma, oni Thiaga

Prvi sukob Koemana i uprave Barcelone

Edmir Škorić

Novi trener Barcelone navodno se posvađao s članovima uprave kluba jer je protiv transfera Thiaga Alcantare.

Upravni odbor bi da se dovede veznjak Bayerna, ali Ronald Koeman inzistira na dovođenju sunarodnjaka Georginea Wijnalduma i ne odustaje od toga, bez obzira što misli rukovodstvo kluba.

Prema informacijama koje je objavio novinar "Sport Bilda" Tobi Altschaffl, predstavnici Barcelone vrše pritisak na Ronalda Koemana da promijeni svoje odluke u kontekstu sljedećeg transfera.

Prema tome, klub je već kontaktirao agente oba igrača, ali još nije dostavljena konkretna ponuda. Izvješća njemačkog novinara potvrđuje i novinar Sky Sporta i uvijek dobro informisani Fabrizio Romano.

FC Barcelona želi Thiaga, Koeman Wijnalduma. Barca pritišće Ronalda Koemana da se predomisli: Barcelona je već došla u kontakt s igračevim agentom. Pitanje je ko ispunjava Bayernove uvjete za transfer: Barca ili Liverpool", napisao je Altsaffl na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako izvještava Fabrizio Romano, FC Barcelona zasad je usredotočena na prodaju igrača. Osim spomenute dvojice igrača, klupski dužnosnici također su kontaktirali Memphisa Depayja, ali nije poslana službena ponuda za napadača Lyona.

Do sada su klub napustili Ivan Rakitić (Sevilla), Arthur Melo (Juventus), Marc Cucurella (Getafe), Arda Turan (Galatasaray) i Carles Perez (AS Roma). Budućnost Luisa Suareza još je uvijek neizvjesna, dok bi Arturo Vidal trebao put Milana gdje će potpisati za Inter.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Thiago bi baš legao sad Barceloni,ali nije budala da dolazi u ovakvoj sutuaciji u klubu.Bolja opcija mu je United ili Liverpool još više :) A i ima i toga da se Barcelona jako lako riješila Tiaga prije 6-7 godina kad ga je za siću prodala Bayernu :)
4 0
Bhf111
Barca isto repka BiH trener obicni k ostali se sve pitaju
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi