Suarezova "pohlepa" koči transfer u Juventus
FOTO - EPA

Šta će se na kraju dogoditi?

Suarezova "pohlepa" koči transfer u Juventus

Adnan Beganović

Luis Suarez ili Edin Džeko? Ko će pojačati Juventus od ove dvojice fudbalera je pitanje kojim se najviše bave italijanski i španski mediji.

I stvari se mijenjaju iz minuta u minuT. Iako se sinoć činilo da je Suarezov dolazak gotovo stvar, danas iz Španije stižu drugačije informacije.

Istina je, bar prema španskim medijima, da je Suarez dogvorio trogodišnju saradnju sa Juventusom prema kojoj će godišnje zarađivati 10 miliona eura, no transfer spriječava Barcelona, čiji novi trener na njega ne računa.

Kako da transfer koči klub koji na njega ne računa, sasvim sigurno se pitate? Lako je objasniti. Koeman ne računa na Suareza, no urugvajski napadač ne želi bez svojevrsnog obeštećenja napustiti Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji pišu da on od Barcelone zahtjeva isplatu 17 miliona eura kako bi sporazumno raskinuli ugovor, no katalonski ponos nije u sjajnoj finansijskoj situaciji i gotovo sigurno mu to neće isplatiti.

Stara dama još uvijek čeka, no i u torinskom klubu su pomalo nervozni. Andrea Pirlo što prije želi riješiti pitanje napadača tako da bismo u ovoj sedmici definitivno trebali dobiti odgovor na pitanje ko će pojačati Juventus - Suarez ili Džeko?

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Prevara kao i Higuain,Juve sa ovim umjetnikom samo moze da pare izgubi. Dzeko je za njega izmislio sport.
6 3
Miko05
Da sam ja na Džekinom mjestu (a nažalost, nisam) ne bih sada iz principa potpisao.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti