"Prvi tempo" u šesnaestercu promakao Skomini: Roma teško oštećena?

Kontroverzna situacija

"Prvi tempo" u šesnaestercu promakao Skomini: Roma teško oštećena?

Roma je na Olimpicu ugostila Liverpool u revanš meču polufinala Lige prvaka i pokušala nadoknaditi zaostatak od 5:2 iz prvog meča na Anfieldu.

Vučica je došla jako blizu tom cilju, barem rezultatski, pošto je slavila sa 4:2. Ipak, četvrti gol Rome je došao u posljednjim sekundama meča, pa nije bilo vremena za nešto više.

Roma je i do vodstva od 3:2 došla dosta kasno, ali je za to mogla dobiti priliku i dosta ranije da je Skomina u 63. minuti pokazao na bijelu tačku.

Naime, El Shaarawy se našao u prilici da zakuca loptu u mrežu gola Liverpoola, ali je pogodio fudbalera Liverpoola, Alexander-Arnolda. Tačnije, lopta je pogodila fudbalera Redsa u ruku.

Tako je Alexander-Arnold zaustavio loptu na putu ka golu, ali Skomina nije pokazao na bijelu tačku. Istina, fudbaler Liverpoola se nalazio blizu El Shaarawyja, a stiče se dojam i da je rijetko ko na terenu primijetio Alexander-Arnoldovo igranje rukom, pa se igrač Redsa "izvukao".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, postavlja se pitanje da li je Skomina morao vidjeti ovaj detalj i pokazati na bijelu taču?

Inače, i pri vodstvu Liverpoola od 2:1 desila se jedna kontroverzna situacija. Džeku je u kaznenom prostoru očigledno oborio golman Liverpoola Karius, ali je prethodno označen ofsajd bh. fudbalera - iako se stiče dojam da isti nije postojao.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi