Prvijenac Cesca Fabregasa dolazi u pravom trenutku za Monaco
Cesc Fabregas je postigao važan pogodak za Monaco protiv Toulousea

Španac zabio za vodstvo

Prvijenac Cesca Fabregasa dolazi u pravom trenutku za Monaco

Edmir Škorić

Važna je svaka utakmica za Monaco, pa tako i večerašnja protiv Toulousea.

Monacova kriza je svima poznata i bivši prvak nalazi se u opasnoj zoni iako u svojim redovima ima neke vrhusnke majstore.

Ove zime je u tim stigao i Cesc Fabregas, bivši igrač Barcelone, Arsenala i Chelseaja i ako je trebao nekada da zabije prvijenac, onda je to večeras, u "biti ili ne biti" meču za Kneževe.

Monaco je ugostio Toulouse i poslije dugo vremena namjerava da pobijedi. U ovom izuzetno teškom meču Golovin je u 15. minutu doveo domaće u vodstvo, ali je Jullien već u 20. minuti izjednačio na 1:1.

U 62. minuti poslije asistencije Falcaa dolazi prvijenac Fabregasa u dresu Monaca, a vidjet ćemo hoće li ovaj gol donijeti neophodne bodove domaćinu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi