'Došao sam u Monaco zbog Henryja': Fabregasovoj izjavi se danas mnogi smiju

Brzo je ostao bez trenera

'Došao sam u Monaco zbog Henryja': Fabregasovoj izjavi se danas mnogi smiju

Španski vezni fudbaler Cesc Fabregas prije nekoliko dana je pojačao Monaco, ali se vjerovatno već sada pokajao.

Dugo se špekulisalo o tome gdje bi Fabregas mogao nastaviti karijeru, a on je na kraju odabrao Monaco i to, kako je tada rekao, zbog Thierryja Henryja.

"Jedan od glavnih razloga zbog kojih sam došao ovdje je taj što me je Thierry zvao", rekao je tada Fabregas.

Podsjetimo, legendarni Francuz je bio trener Monaca u vrijeme transfera, ali samo dva meča kasnije, dobio je otkaz.

Upravo zbog toga danas se mnogi zlobnici smiju Fabegasu koji je tako ostao na ničijoj zemlji. Ipak, obzirom da Španac posjeduje jasan kvalitet i iskustvo, nema brige da će ipak pronaći svoje mjesto u timu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ali, vjerujemo da Fabregasa baš i ne muči to toliko koliko ga muči činjenica da neće sarađivati sa nekadašnjim saigračem.

Podsjetimo, Monaco niže poraz za porazom, pa ni dolazak Fabregasa nije promijenio stvari jer je tim od tada upisao tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi