Sarajevo, Velež, Željezničar i Široki favoriti...

Prvo kolo PL BiH je pred nama, šta kažu kladionice?

9

Komentari (9)

ForzaLikCE
Čeliku kvota 8.50, tri boda u Zenicu. aj ćao.
bistrik87
IGRAJTE NA BORCA 2 poslije mi se zahvalite
chs1975mostar
Mostarski Rođeni” uručuju infrastrukturnu donaciju RAji i FK VeležUdruženje građana (UG) Mostarski Rođeni obavijestilo je da će u petak uveče upriličiti događaj infrastrukturne donacije “RAji i najvoljenijem klubu FK ‘Velež'”, te predstavljanje projekta izgradnje infrastrukture u sklopu stadiona “Rođeni” u Vrapčićima.Na događaju će biti uručene i zahvalnice donatorima koji su dali najveći doprinos izgradnji.“Prije godinu dana Udruženje građana “Mostarski Rođeni” pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za izgradnju toaleta na Stadionu “Rođeni” po najnovijim UEFA standardima. Za godinu dana urađen je jedan veliki projekat i večeras će biti uručen Fudbalskom klubu Velež i raji od Udruženja i raje okupljene oko udruženja. Ovo je jedna prelijepa priča, pokazali smo da raja kad se organizuje može sve. Ovo nema nijedan klub u Bosni i Hercegovini. Vrijednost projekta je oko 150 hiljada maraka”, rekao je za Radio gradska mreža (RGM) Amer Boškailo predsjednik Udruženja građana “Mostarski Rođeni”.Na pitanje kakvi su planovi Uprave kluba u narednom periodu, Boškalio je rekao:Uprava kluba na čelu sa predsjednikom radi ogroman posao. Što se tiče idućeg projekta imamo nekoliko zacrtanih ciljeva, to je izgradnja krova na Sjevernoj tribini, kao i postavljanje reflektora. Mislim da ćemo ubrzo dobiti jedan moderan stadion”, dodao je Boškailo.Svečanost će se održati na stadionu “Rođeni” u Vrapčićima, 19. jula 2019. godine, s početkom u 20 sati i 30 minuta.Prisutnima će se obratiti
chs1975mostar
Prisutnima će se obratiti predsjednik Udruženja građana “Mostarski Rođeni”, Amer Boškailo i sekretar UG “Mostarski Rođeni”, Erol Begović, koji će predstaviti projekat izgradnje infrastrukture i njegovu implementaciju.
chs1975mostar
OVO NEMA MI JEDAN KLUB U SVIJETU!!!!SHVATAM DA NAS MRZE DUSMANI!!@L NEMOGU DA SHVATIM DA VISE CITAJU NASE CLANKE OD SVOJIH!! LP SVIMA DOBRONAMJERNMA,,,
chs1975mostar
RAJA SAMO POGLEDAJTE SLIKE WC NA STADIONU //ARENA RODJENI U VRAPČIĆIMA// IMA NA INTERNETU!!! BAS KAO STO SVE DO SAD GOVORIM SA ARGUMENTACIJOM!!! NADAM SE MAX DO KRAJA 2021 ((( DA CE SE ARENA KOMPLETIRATI ,, 14000 SJEDECIH MJESTA I SA NAJVECIM SEMAFOROM I NAJLJEPSIM U BIH CJELOJ ))) JER CE JUZNA BITI DUPLO VECA OD SJEVERNE U VISINU!! NEMA VEZE OVO STO PISEM SA CLANKOM NAPISANIM OD PORTALA,,ALI ETO DRAGO MI!! KO SVAKOM PRAVOM ORIGINAL MOSTARCU KOJI PORED VELEZA VOLI STARI MOST ,,STARI GRAD,, A MI SE STARA GARDA RAJA IZ MOSTARA POZNAJEMO!!! NE ZNAJU NAS OVE DOSLE SKUTORSKE @ NAMA ONI NISU BITNI,. LP SVIMA DOBRONAMJERNMA
AmerZE1990
Dok vi o tome u 21 vjeku mastate,semaforu, reflektoroma itd rijaset stadiona u BiH to posjedije. Ako vec to nemaze suti budalo 21 vjek je. I cekaj magarče dok trava naraste P.S sad sam tek vidio da sam sebi postavljas pitanja i odgovaras. Takvom bolesniku vise nikada necu dati odg.na tvoj kom.
nemozetako
AmarZE1990 a taj rijaset klubiva sto ima reflektore jel su bili u pozicji da se ugase do prije 3 godine, jel njima oduzeto sve sto je njihovo?
chs1975mostar
SARAJEVO-svinjski 1((3:0)); VELEŽ-MLADOST 1((3:0)); ZELJO-BORAC 1((1:0)); LISTICA-ČELIK 1((2:0)); SLOBODA-RADNIK. X((0:0)); ZVJEZDA-TUZLA CITY X((2:2)); Ovo je moja prognoza,,Lična,,al ZELJO bio mogao da izgubi vrlo lako,,i radnik da dobije!! Pa eto vidjecemo!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.